Medical club support

MedicalClubSupport van Fysiotherapie en Training Kemps & Rijf is een gestructureerde sportmedische begeleiding voor sporters, sportverenigingen en sportclubs.

Steeds meer mensen doen aan sport en dit leidt tot een toename van blessures. Om ervoor te zorgen dat de gezondheidseffecten van sport en bewegen nog beter tot zijn recht komen, is het nodig om sportblessures te voorkomen. MedicalClubSupport draagt bij aan een planmatige en gestructureerde aanpak van de sportmedische zorg en richt zich op educatie, preventie en blessurebehandeling.

MedicalClubSupport wordt gesteund door een kwalitatief hoogwaardig netwerk van (para)medici en behandelaars met jarenlange ervaring vanuit de praktijk, (veelal)op het hoogste niveau. Deze ervaringen zijn vertaald naar de sportmedische begeleiding van MedicalClubSupport. Directe lijnen met specialisten en overige behandelaars zijn voorhanden waardoor wij garant staat voor snelle diagnostiek, advies, behandeling en bemiddeling bij sportblessures. Meerdere (top-)sporters gingen jou voor en zijn inmiddels vertrouwd met de sportmedische begeleiding van Fysiotherapie en Training Kemps & Rijf.

MedicalClubSupport inloopspreekuur

  • Maandag van 8:00 – 9:30 uur                  Praktijk Aarle-Rixtel, Molenstraat 9a
  • Donderdag van 18:30 – 19:30 uur          Sportpark De Hut Aarle – Rixtel (ASV)
  • Donderdag van 18.30- 19:30 uur            Sportpark De Heibunders Mariahout
  • Vrijdag van 1800 – 1900 uur                    Praktijk Lieshout, Molenstraat 2a
  • Donderdag van 18:30 -19:00 uur            Sportpark Molenven Stiphout (Stiphout                                                           Vooruit)

Het inloopspreekuur is gratis voor alle leden van aangesloten sportclubs, sportverenigingen, sportcentra en partners. De behandelend fysiotherapeut zal na een uitvoerige screening een advies geven m.b.t. het te volgen beleid. Indien uit de screening blijkt dat aanvullend diagnostiek en of behandeling gewenst is zullen we op korte termijn afspraken maken met een uitgebreid netwerk van (para)medici, ziekenhuizen of overige partners.